Cultuurhuis Landgraaf

Bereikbaarheid

We merken dat de belangstelling voor Cultuurhuis Landgraaf groot is en het Cultuurhuis veel bezoekers trekt. Veel bezoekers komen met de auto en daarom informeren wij u graag vooraf aan uw bezoek over de parkeermogelijkheden.

Cultuurhuis Landgraaf ligt midden in een woonwijk en er is geen privé-parkeerterrein of een parkeergarage. Ook buurtbewoners parkeren hun auto’s in de wijk. Als het niet persé noodzakelijk is om met de auto te komen, kom dan met de fiets, te voet of met het openbaar vervoer. Parkeer uw auto niet voor uitritten of op trottoirs. Zo hopen we de parkeeroverlast voor de buurt te beperken.

Hieronder leest u meer informatie over de bereikbaarheid van Cultuurhuis Landgraaf.
Het adres is Veldstraat 19, 6371 AW in Landgraaf.

Met de auto
Woont u niet in de buurt en wilt u met de auto naar Cultuurhuis Landgraaf komen? Dan adviseren wij u om zoveel als mogelijk samen te rijden. Bij grotere evenementen zetten wij verkeersregelaars in die u zowel bij Cultuurhuis Landgraaf als in de buurt zo goed mogelijk proberen te helpen om een parkeerplek te vinden.

Waar kunt u parkeren?

  • Parking aan het Koninginneplein: hier zijn ongeveer 35 beschikbare parkeerplaatsen. Afstand naar het Cultuurhuis is ongeveer 200 meter.
  • Beroepscollege Parkstad Limburg, voormalig Brandenbergcollege, gelegen aan de Graafstraat: hier zijn ongeveer 30 beschikbare parkeerplaatsen. Afstand naar het Cultuurhuis is ongeveer 300 meter.
  • Parking bij Op den Heugden 100 hier zijn ongeveer 75 beschikbare parkeerplaatsen, afstand naar het Cultuurhuis 150 meter
  • Burgerhoes, het gemeentehuis van Gemeente Landgraaf: hier zijn ongeveer 120 gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Afstand naar het Cultuurhuis is ongeveer 500 meter.
  • Winkelcentrum Op de Kamp: hier zijn 800 parkeerplaatsen beschikbaar op diverse plaatsen waar u gratis kunt parkeren. Afstand naar het Cultuurhuis varieert tussen de 700-1000 meter.
  • Veldstraat, Curaçaostraat,Surinameplein, Koninginneplein, Heggenstraat, Hertogstraat, Arubastraat, Jonkheerstraat en Ridderstraat zijn enkele straten in de buurt

Met het openbaar vervoer
Als u de Veldstraat naar beneden loopt (ongeveer 140 meter), dan ligt om de hoek bij Op de Heugden een bushalte. Hier komen lijn 23 en 29 langs. Kijk voor de meest actuele aankomst- en vertrektijden op 9292.nl om uw bezoek aan het Cultuurhuis Landgraaf te plannen.

Met de fiets
Als u met de fiets komt, kunt u deze aan de voorkant parkeren. Hier staan links en rechts van de hoofdingang fietsrekken waar u de fiets kan neerzetten en vastzetten.